joi, 21 ianuarie 2016

Cursuri de limba rusă cu profesori nativi!

O limbă străină se învață cel mai bine atunci când ești în mediul ei. La Centrul Rus din București veți găsi nu numai profesori nativi cu excelente calități didactice, ci și tot felul de ocazii de a exersa chiar și primele cunoștințe dobândite. În ceainăria de la subsol vi se vor oferi „чаёк” [ceaiok] și „кофе” [kofe], și nu ceai sau cafea, veți fi întâmpinați uneori cu „добрый день!” [dobrîi dieni] sau „здравствуйте!” [zdrastvuite], și nu cu „bună ziua!”, iar asta fără ca nimic să fie regizat. De aceea, veți fi mult mai motivați să mulțumiți cu „спасибо” [spasiba], să vă aventurați cu un „дайте, пожалуйста!” [daite, pajalusta!] sau chiar să inițiați o conversație cu „как у вас дела?” [kak u vas dela].

Cursurile sunt structurate astfel: 36 de ore, timp de 12 săptămâni, adică câte 3 ore de limbă rusă cu profesori nativi pe sătpămână.

În plus, puteți participa gratuit la clubul de conversație, puteți folosi biblioteca centrului și puteți veni la cât mai multe dintre evenimentele noastre.

Momentan, vă puteți înscrie în următoarele grupe:

Cursuri pentru începători absoluți (A0)

Sâmbătă, de la 9:00 la 12:00 - din 6 februarie

Cursuri pentru începători cu cunoștințe de bază (A1):
Marți și Joi, de la 16:00 la 17:30


Cursuri pentru începători cu cunoștințe de bază complete (A2):
Luni și Joi, de la 18:00 la 19:30
Sâmbăta, de la 9:00 la 12:00

Vă puteți preînscrie și la celelalte grupe din timpul săptămânii pentru sesiunea următoare care va avea loc în perioada 4.04.2016 - 30.05.2016

Dacă doriți să vă stabiliți nivelul de limbă, puteți da unul dintre testele de evaluare de mai jos:
Nivel A1
Nivel A2
Pe ultima pagină a documentelor găsiți tabelul de verificare. Vă rugăm să marcați (ar fi de preferat prin colorarea căsuței) răspunsurile pe care le considerați corecte în acel tabel și nu în textul întrebărilor pentru a ne fi mai ușor să vă evaluăm. Apoi, ne puteți trimite documentul semnat pe adresa inscrierilaccr@mail.ru.

Pentru înscrieri și preînscrieri vă rugăm să completați următorul formular.

Prețul întreg al unui curs este 1100 de ron (include taxa de înscriere de 100 ron care se achită doar pentru primul curs achiziționat). Pensionarii, studenții, elevii și contaționalii beneficiază de reducere de 25% (preț curs - 750 ron + taxă de înscriere 100 ron). Persoanele care lucrează în instituții publice au reducere 5% (950 ron + 100 ron taxă de înscriere). Cursurile se pot plăti în cel mult 3 rate egale.  


6 comentarii:

  1. Felicitări pentru iniţiativă! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce trebuie sa fac pentru a da testul de stabilire al nivelului de limba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veniți la Centrul Rus de luni până vineri între 15:00 și 19:00 și cereți testul la recepție.

      Ștergere
  3. Veniți la Centrul Rus de luni până vineri între 15:00 și 19:00 și cereți testul la recepție.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUna ziua.
    Ma intereseaza sa stiu cat costa un curs de limba rusa pentru incepatori (A0), cat dureaza o sedinta si cat dureaza intregul curs, cand incep aceste cursuri, cati cursanti sunt in grupa, cand sunt programate sedintele (in ce interval orar).
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara ,
    Ma intereseaza un curs pentru o persoana tanara din Rusia ,care doreste sa invete limba romana intensiv.Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat .
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere