miercuri, 27 ianuarie 2016

Rusia a intrat in lista a primelor 10 tari cu cele mai bune conditi pentru migranti si a ocupat locul 20 in categoria „integrare”.

Rusia a intrat in lista a primelor 10 tari cu cele mai bune conditi pentru migranti si a ocupat locul 20 in categoria „integrare”. Datele respective sunt prezentate in clasamentul revistei de stiri americane US News & World Report.
E interesant faptul ca, Rusia a ocupat locul al doilea in lume la capitolul „putere” , care era evaluata dupa forta militara a statului, cedand locul intai doar Statelor Unite. Iar in general armata si diplomatia abila a permis tarii noastre sa intre in lista a celor mai bune 25 de tari din lume.
In afara de activitatea antreprenoriala si conditii pentru migranti a 60 de tari, care au luat parte la studiu, au fost evaluati si pe alti parametri. Printre ei, de exeplu, „influenta culturala” (Rusia a luat locul 25) si „importanta valorii istorice” (la aceasta categorie tara noastra a luat locul 19), „atractia pentru turisti” (locul 47), „reputatia internationala” (locul 33), „nivelul de trai” (locul 42).
In acelasi timp, mai este de munca la acest capitol. Asa, in ultima vreme tara noastra a primit in categoria „confortul pentru businessmani”, asa incat 10 din 10 puncte am primit la capitolul „birocratizare” si 9,4 din 10 la „coruptie”. Sinceritatea guvernarii de stat, in parerea analistilor US News & World Report este cam departe de a fi ideala. 
„Este important ca tara noastra este recunoscuta cu calificative inalte pe un ansamblu de parametri social-economici. Este important, faptul ca clasamentul arata ca insuficiente mai sunt si avem nevoie, vorbind figurat, sa rasuflecam manecile”, - a raspuns „RG” profesor NIU „Inalta Scoala Economica”, politologul Dmitrii Evstafiev.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu